11. kokoontuminen 22.11.2017

22.11.2017
Kaikki paikalla

Tänään oli esitysten ensimmäinen karsinta päivä.
Aamulla tulimme kaikki koululle 10 aikoihin ja aloimme heti käymään viimeisen kerran läpi esityksemme kulkua, sekä pidimme ns. kenraalihajoitukset.  
Sen jälkeen kävimme yhdessä syömässä, ja ruokailun jälkeen pääsimme heti ensimmäisinä esittämään meidän hienon esityksen raadille, esitykset pidettiin auditoriossa. ja siellä oli neljä muuta pajaa katsomassa ja esittämässä meille omat esityksensä.

Esitys sujui meillä todella hyvin, ja saimme koko yleisön ainakin nauramaan, mikä olikin tarkoituksena Esitysten jälkeen lähdimme kaikki suoraan kotiin odottelemaan tuloksia.
Ja kuinka ollakkaan meidän paja voitti meidän lohkon, ja saimme kaikista pajoista toisiksi parhaat pisteet ( pajoja melkein 50 ). 

Tämä tarkoittaa siis sitä, että pääsemme finaaliin 6 muun pajan kanssa, finaali pidetään ensi viikolla.
Finaali paikka tuli meille kaikille aika yllätyksenä, vaikka tiesimme kyllä, että esityksestämme pidettiin, sillä se oli hauska ja sitä tuli samalla hyvin selville mikä on pajamme aihe.

Itseasiassa olimme niin varmoja siitä, että emme pääsisi finaaliin, että esityksen jälkeen heitimme paperi naamarit, sekä paperista leikatut "ipadit" suoraan roskiin. Eli ensi viikolla olisikin sitten vuorossa uusien eläin naamareiden tulostusta, sekä leikkausta... huh huh. 

- Nea

Kommentit