12. kokoontuminen FINAALI

29.11.2017
Kaikki paikalla.

Tänään vuorossa olikin esitys finaali, jonne meidät valittiin viime viikolla.
Keräännyimme kaikki koululle jo 8 maissa, sillä meillä oli vielä paljon puuhaa ennen itse finaalin alkua. 
Meidän piti tulostaa, sekä leikata kaikille uudet naamarit, sekä muokata vähän power point esitystämme, sillä projektipäällikkömme oli saanut yön pikkutunneilla loistavan idean, että muutetaan esitystä hiukan. Päätimme lisätä biologian oppitunnin esittelyn lisäksi mukaan vähän yhteiskuntaoppia, tuomalla mukaan myös Sauli Niinistö, Donald Trump, sekä Kim Jong-unin naamiot. 
Joskus 9 jälkeen koitti finaali, ja saimme taas luvan esiintyä ensimmäisinä kaikista. Esitys sujui ihan hyvin, mutta ei niin hyvin kuin viimeksi. Yleisö ei ehkä ollut ihan niin hyvin vastaanottavaista kuin viimeksi, mutta onhan se ihan ymmärrettävää, olihan kyseessä finaali.
Esityksemme jälkeen jäimme vielä seuraamaan muiden finalistien esityksiä ,ja tällöin meille tulikin vähän epävarma olo ja olimme aika varmoja, että muut pajat olivat parempia kuin me. 

Esityksen jälkeen pidimme yhdessä vielä viimeisen pajapiirimme, joka ei ehkä sujunut ihan niin hyvin kuin olisi voinut. Aihe tuntui kaikista ehkä vähän itsestäänselvyydeltä, eikä kukaan ollut hirveästi valmistautunut siihen. Saimme kuitenkin yhdessä kerättyä tärkeimmät asiat ja olimme kaikki koko ajan samaa mieltä kaikesta, mikä on hyvä.

Pajapiirin jälkeen Samuli "haastatteli" kaikkia vielä yksitellen, ja kyseli muun muassa fiiliksiä koko projektista yms. Saatiin myös tietää tällä välin, että meidän esitys VOITTI koko finaalin. 
Täytyy myöntää, että voitto tuli kyllä aika puskista, vaikka tiesimmekin, että meidän esitys oli hauskin ja muutenkin hyvä. Ja vaikka siitä puuttuikin jotain tärkeitä asioita, ei se näköjään sitten haitannut, vaan voitimme sen 450€. Suunnittelimme, että voisimme käyttää palkinto rahat esim. jonkin saunatilan vuokraukseen ja ruokailuun tms. 




-Nea

Kommentit